Порушити заборони - накликати на себе проблеми: що не можна робити 27 жовтня

0
Порушити заборони - накликати на себе проблеми: що не можна робити 27 жовтня
Православне свято 27 жовтня - день пам'яті мучеників Назарія, Гервасія, Протасія і Келсія, які жили в I столітті і постраждали при імператорі Нероні. Назарій був християнином, роздавав милостиню бідним, допомагав людям знайти віру, пише УНІАН.

Прикмети 27 жовтня

Параскеву сухо і немає бруду - дощів найближчим часом не буде;
брудно і дощитиме в цей день - до сніжної зими;
зірки яскраво світять - наступного року буде хороший урожай.

Що сьогодні не можна робити
З давніх-давен на Русі в цей день діяла заборона на будь-які домашні жіночі справи. Не можна було прати, прибирати, шити і в'язати. Також не можна працювати на городі. Якщо порушити ці заборони, то можна накликати на себе серйозні проблеми зі здоров'ям.

Що можна робити 27 жовтня
За старих часів дівчата молилися Параскеві про вдале заміжжя. Вони просили святу послати їм хорошого нареченого. Матері молилися про своїх дітей, бажаючи їм міцного здоров'я і вдалої долі.

Як і в будь-яке інше церковне свято, сьогодні не можна сумувати і сваритися, але і небажано занадто сильно веселитися. Найкраще провести цей день в спокої і умиротворенні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні