Україна поверне Херсон вже за 2 місяці

0
Україна поверне Херсон вже за 2 місяці
Експерти оцінюють перспективи повернення Криму та окупованих після 24 лютого територій досить високо. Так, колишній командувач військ США в Європі Бен Ходжес змінив прогноз, який давав у вересні на більш оптимістичний.

На думку генерала, яку він висловив у програмі "Фейгін Live", Ходжес вірить у те, що окупантів відкинуть до лінії 23 лютого за два місяці. Визволення Криму він бачить до літа 2023 року.

Досягти цього можна за дотримання двох умов — продовження підтримки від США та збереження санкцій проти росії. Він також згадав, що росіяни не досягли в Україні жодної стратегічної мети. Ходжес вважає, що атаки та ескалація, зокрема й терор дронами та ракетами, спрямований на затягування конфлікту. росія це робить для того, щоб схилити Україну та союзників до поступок, вважає генерал.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні