Чому на Волині підірвали снаряди

0
Чому на Волині підірвали снаряди
Сапери ДСНС Волині знищили три боєприпаси часів Другої Світової війни, знайдених громадянами у лісовому масиві на Ковельщині

Небезпечні знахідки виявлені мешканцями села Колодяжне та міста Любомля, повідомляє ДСНС Волині.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням бути максимально уважними та обережними при виявленні невідомих підозрілих предметів.

Працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС України у Волинській області індентифікували їх як три 76-міліметрові артилерійські снаряди часів минулої війни.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням бути максимально уважними та обережними при виявленні невідомих підозрілих предметів - не торкатися їх, не переносити, не розбирати, а відійти на безпечну відстань та зателефонувати до екстрених служб за номерами 101 та 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні