--> На росії жінка втопила свою 2-річну доньку через голоси в голові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На росії жінка втопила свою 2-річну доньку через голоси в голові

0
На росії жінка втопила свою 2-річну доньку через голоси в голові
У Росії мешканка Новосибірська втопила у ванній маленьку доньку, коли голоси в її голові наказали їй зробити це, пише УНІАН.

Дитина загинула 23 жовтня. Того дня батько сімейства, за професією програміст, ненадовго вийшов з квартири. 40-річна мати набрала повну ванну води та покликала дворічну дівчинку купатися.

«У цей момент жінка, впевнена при цьому, що рятує дитину, втопила доньку», - наголошується в публікації.

Пізніше з'ясувалося, що кілька років тому росіянка зверталася до психіатра через нав'язливі ідеї, галюцинації, різні голоси в голові. Вона вважала, що є провідником потойбічного світу, і говорила родичам, що повинна врятувати світ. Тоді їй було призначено лікування, але у вересні цього року симптоми повернулися. Жінка говорила, що повинна допомогти доньці, але не уточнювала як. Вона вважала, що її здібності передалися дівчинці, і не хотіла, щоб вона страждала.

«Дружина розповіла чоловікові, що у неї знову почалися галюцинації, вона чує голоси, які говорять їй, що потрібно робити. Знову повернулася тривожність, і вона часто повторювала, що світ в небезпеці», - йдеться в публікації.

Порушено справу за статтею «вбивство малолітнього». Призначено психолого-психіатричну експертизу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні