Помер професор Луцького університету

0
Помер професор Луцького університету
У Луцькому національному технічному університеті непоправна втрата - зупинилися серце доктора архітектури, професора кафедри архітектури та дизайну Олександра Лесика. Він відійшов у засвіти на 78 році життя.

Про це повідомили у ЛНТУ.

«Непоправна втрата у колективі ЛНТУ. З глибоким смутком сприйняли сумну звістку про смерть доктора архітектури, професора кафедри архітектури та дизайну Олександра Володимировича Лесика. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким талановитого архітектора, досвідченого педагога, надзвичайно мудрої людини», - йдеться у повідомленні.

Олександр Лесик народився 11 січня 1944 року в місті Полонне на Хмельниччині. Навчався у Львівському політехнічному інституті та в аспірантурі Київського інженерно-будівельного інституту.

Був архітектором Львівського та Рівненського облвідділу будівництва та архітектури.

Володимир Лесик свого часу дев’ять років очолював кафедру «Графіка та архітектура» у Луцькому філіалі Львівського політехнічного інституту. Встиг попрацювати й у Луцького педінституту імені Лесі Українки та згодом ВНУ. Тут у різні періоди очолював кафедру «Образотворче мистецтво» та був директором Інституту мистецтв Волинського держуніверситету імені Лесі Українки.

З вересня 2020 року був професором кафедри архітектури та містобудування Луцького національного технічного університету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні