В Україні стрімко падає долар: чого чекати до кінця року

0
В Україні стрімко падає долар: чого чекати до кінця року
Останніми днями, попри перестороги експертів щодо ймовірного різкого стрибка готівкової американської валюти в Україні до позначки у 45 гривень, долар все ж повернувся до здешевшання, пише Телеграф.

Проте тривалим воно буде навряд чи, але й несприятливий прогноз також, вочевидь, не справдиться.

Фінансовий аналітик Олексій Кущ розповів, що до нового, 2023 року, курс долара в українських обмінниках буде більш менш стабільним і до позначок у понад 42-43 гривні дорожчати не буде.

"Цьому сприятиме міжнародна фінансова допомога від західних країн. І понад 42-43 грн за долар курс не буде. Міжнародна допомога, яка надається в доларах та євро, стабілізує валютні резерви Нацбанку і, відповідно, внутрішній валютний ринок. Тому в принципі девальвація ще буде, але повільна", — пояснив він.

За словами експерта, перейматися зараз українцям не варто, адже різких рухів на валютному ринку не очікується. Не буде якихось різких рухів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні