Війну в Україні можна закінчити за тиждень: умова

0
Війну в Україні можна закінчити за тиждень: умова
Надзвичайний і повноважний посол України, дипломат Валерій Чалий вважає, що коаліція країн в змозі за тиждень зупинити Путіна і в Україні не буде жодного російського чобота, пише Еспресо.

"Коли путінський режим стане слабким, тоді світ буде сміливо йти далі. Світ не хоче, щоб їхні країни напряму вступали у війну. Вони гарно розуміють, що війна Росії проти України закінчиться за тиждень після того, як Україна вступить, і навіть не у НАТО, а до коаліції країн. Наприклад США - Велика Британія - Польща - Україна. Тиждень - й війни не буде", - підкреслив Чалий.

За словами дипломата, Україна має ЗСУ, а у партнерів є те, чого нашим ЗСУ не вистачає - це стратегічна авіація, точні ракети, ядерний компонент.

"Виборці країн-партнерів кажуть, що не можна втягувати у війну своїх громадян. Цій війні можна покласти край моментально, створивши коаліцію країн на чолі зі США. І Путін відступить моментально", - наголосив Чалий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні