Водій маршрутки возив людей під дією наркотиків. ФОТО

0
Водій маршрутки возив людей під дією наркотиків. ФОТО
В Дніпровському районі Києва патрульні зупинили маршрутний автобус, у водія якого виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Подія сталась на проспекті Миру, повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції.

«Нещодавно, на проспекті Миру, інспектори зупинили водія автобуса Ataman, що перевозив пасажирів. Під час спілкування з кермувальником поліцейські виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. На вимогу патрульних пройти огляд на стан сп'яніння 44-річний чоловік відмовився у присутності свідків», – розповіли патрульні.

На водія маршрутки склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом у стані сп'яніння (штраф 17 тисяч гривень) та керування несправним транспортним засобом, який перевозить пасажирів (штраф 680 гривень).

Крім того, на перевізника патрульні винесли постанову за повторний протягом року випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам (штраф 850 гривень).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні