Росіяни закликають до вбивства українських дітей

0
Росіяни закликають до вбивства українських дітей
Російська диверсійно-штурмова розвідувальна група "Русич", яка складається з ультраправих радикалів і відома своєю жорстокістю ще з 2014 року, вкотре закликали до вбивства українських дітей. Причому й шляхом "наукових експериментів".

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу цього парамілітарного угруповання. Скриншот чергового випаду окупантів опублікував український військкор Андрій Цаплієнко, пише Обозреватель.

Він підкреслив, що пропозиція "справжніх російських патріотів" із "ДШРГ Русич" Олексія Мільчакова (російський неонацист, терорист "Л/ДНР", який вбивав українців у неоголошеній війні на Донбасі. – Ред.) виглядає більш системною, аніж заклики пропагандиста Антона Красовського "топити та спалювати маленьких українців".

"Все, в первую очередь, небелое население Украины (женское с 10 лет, а мужское с 5) должно быть физически уничтожено (часть путем научных экспериментов)", – заявили російські воєнні злочинці.

Український журналіст наголосив, що вони вже видалили пост зі свого каналу в Telegram, однак "скриншоти не горять".

"А нацисти та фашисти це ми з вами", – прокоментував Цаплієнко жорстокість і абсурдність висловлювань російських "патріотів".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні