4 найневдаліших жіночих імені

0
 4 найневдаліших жіночих імені
Астрологи відзначають, що власниці деяких імен ризикують ніколи не вийти заміж. Найчастіше саме ці імена приносять дамам невдачі, нещастя і страждання від неможливості побудувати особисте життя, пише Уніан.

Інга
Одна з головних рис характеру Інги - перебірливість. Все життя вона може вибирати ідеального чоловіка, так і не зрозумівши, що ідеальних людей не існує. У зрілому віці до неї може прийти це усвідомлення, але час вже буде втрачено. Це одна з головних претенденток на самотність в старості.

Уляна
Це рішуча жінка, яка ніколи не погодиться на менше, ніж хоче. Навколо цих дівчат багато шанувальників, вони буквально штабелями біля неї лежать. Але їй потрібен той самий, який зможе забезпечити їй гідний рівень життя. У пошуках такої людини, вона може втратити себе і стати нещасливою.

Аїда
У цих дівчат присутня чоловіча енергетика, яка відштовхує сильну половину людства. Чоловіки часто навіть бояться підійти до Аїд, не те, щоб проявити якусь ініціативу. Тому вона або сама все візьме в свої руки, або залишиться одна.

Регіна
Регіни найчастіше вільні у своїх проявах. Вони з легкістю можуть обговорити на першому побаченні секс, і навіть зайнятися ним. Тому в очах чоловіків вони мають легкодоступний вигляд. З цими дівчатами вони можуть зустрічатися, але не одружуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні