Чому путін чекає на президентські вибори у США

0
Чому путін чекає на президентські вибори у США
Дмитро Кулеба вважає, що президент Росії Путін перейшов до тривалої війни.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наголосив, що російський диктатор Володимир Путін перейшов від швидкої "спецоперації" до тривалої й виснажливої війни проти України. Для Путіна також важливі президентські вибори у США 2024 року, на яких, на його думку, може перемогти Дональд Трамп.

Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua.

"Перейшов, (до тривалої війни - ред.) безумовно. Дивіться, Путін насправді однаковий завжди. І це саме та стратегія, якої він дотримувався від 2014 року. Якщо ми повернемося в той час, то теж згадаємо, що він чекав на вибори в Греції, де мали перемогти ліві, які, на його думку, мали заблокувати санкції ЄС. І ліві перемогли, але санкції не заблокували. То він очікував виборів у Франції, щоб до влади прийшов інший більш лояльний до нього президент. То він ще чогось очікує. Це його загальна стратегія. Він собі може планувати все що завгодно. У нас є свій план, і він набагато ефективніший, ніж його", - розповів Дмитро Кулеба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні