--> У розвідці попередили українців про нову серйозну загрозу у найближчий місяць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці попередили українців про нову серйозну загрозу у найближчий місяць

1
У розвідці попередили українців про нову серйозну загрозу у найближчий місяць
Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що іранські ракети, на відміну від російських, мають досить високу точність і швидкість, пише Еспресо.

На думку Буданова, у листопаді росія застосує в Україні іранські балістичні ракети малої дальності (SRBM) - Fateh-110 і Zolfaghar SRBM.

«Це серйозна загроза, тому що іранські ракети, на відміну від російських, мають досить високу точність, дуже високу швидкість, і ці властивості були доведені в боях», - сказав він.

За його словами, ці ракети здатні вражати цілі на відстані від 186 до 435 миль (300-700 км).

«Єдине, на що ми можемо розраховувати, це на блискучу роботу наших військ ППО. І в надії, що наші союзники нададуть нам більше цих систем ППО для забезпечення покриття», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
[b]Портативный Обогреватель со скидкой 50%.[/b] Пpeкpасно и быстро нагревает помещение (Невероятно мощный), подключается прямо к розетке в стене, оснащен безопасным керамическим нагревательным элементом, очень экономный и бесшумный, есть таймер. КУПИТЬ за 449 грн.----- https://min.lc/obogrev
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні