--> Жінка жорстоко вбила свого співмешканця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка жорстоко вбила свого співмешканця

0
Жінка жорстоко вбила свого співмешканця
Правоохоронці повідомили про підозру 66-річній жительці району за фактом нанесення смертельних тілесних ушкоджень

У п'ятницю, 28 жовтня, в одному з сіл Роменського району Сумської області 66-річна жінка сокирою вбила свого 58-річного співмешканця. Про це повідомила пресслужба поліції Сумської області.

Правоохоронці розповіли, що вранці 28 жовтня до Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району за місцем свого мешкання було виявлено тіло 58-річного чоловіка без ознак життя.

«На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду будинку поліцейські виявили тіло чоловіка без ознак життя з тілесними ушкодженнями. Як потім з'ясували правоохоронці, до спричинення даних тілесних ушкоджень причетна його 66-річна співмешканка», – йдеться у повідомленні.

У скоєному зловмисниця зізналась та пояснила, що того дня між ними виникла сварка. У ході якої жінка, не втримавши агресії, схопилася за сокиру та завдала смертельних тілесних ушкоджень своєму співмешканцю.

За інформацією правоохоронців, наразі підозрювану затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України, а за даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні