Три найбільш ревниві знаки зодіаку

0
 Три найбільш ревниві знаки зодіаку
Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які по своїй натурі дуже ревниві. Експерти сходяться на думці, що вони настільки недовірливі до свого партнера через травми в дитинстві. Можливо, вони були свідками сварок між батьками або "застукали" когось із них з іншою людиною, передає Уніан.

Водолій
В цьому плані Водолій двоїстий знак Зодіаку. Чоловіки цього зодіакального сузір'я часом і самі не проти сходити наліво, ось тільки їхній жінці робити це строго заборонено. В іншому випадку це викличе агресію у Водолія, аж до того, що він може завдати фізичні каліцтва своїй половинці. І тут вибір залишається тільки за вами: терпіти їхні патологічні ревнощі або йти.

Козоріг
Астроексперти кажуть, що Козероги і зовсім повернені на чесності у стосунках. Якщо вони запідозрять вас в зраді, то можуть навіть детектива найняти, щоб той стежив за вами і доповідав їм кожну дрібниця. Вони не проти і в ваш телефон залізти. Козероги підуть на все, щоб вивести вас на чисту воду, навіть якщо ваше рильце не в пушку. При цьому вони і самі ніколи не зраджують, адже сім'я для них дуже важлива.

Терези
Не секрет, що Терези - це дуже велелюбний знак Зодіаку, здатний на численні зради. Ці чоловіки впевнені: чим більше жінок, тим краще. Вони не проти і поспостерігати за тим, як їхні партнерки розважаються з іншими чоловіками. Але, якщо вони дізнаються, що ви робите це таємно, - не пробачать. Для них важлива відкритість у стосунках і готовність експериментувати. Приховати від них щось не вийде, адже вони все одно докопаються до істини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні