Коли правлінню путіна прийде кінець

1
Коли правлінню путіна прийде кінець
Путін ніколи не погодиться на ганебну тотальну поразку в Україні. Однак його згоди ніхто не питатиме, коли в України буде достатньо ресурсів, щоб остаточно вигнати ворога з країни, передає 24 канал.

Так вважає радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. На його думку, іноземним партнерам слід перестати боятися Путіна.

Радник ОП пояснює, що президент Росії не розуміє, що таке сучасна війна. Тому Захід має перестати боятися кремлівського диктатора, адже його можливості часто переоцінюють.

Подоляк додає, що коли Україна отримає достатню кількість зброї, вона зможе перемогти країну-агресорку. Радник стверджує, що тоді можна буде навіть порахувати, через скільки часу прийде кінець правлінню Путіна.

Я можу лише повторити: якщо ми отримаємо танки "Леопард" у достатній кількості, якщо ми отримаємо системи РСЗВ, якщо ми отримаємо системи ППО та системи боротьби з безпілотниками, щоб закрити небо, тоді ми зможемо покласти край російському геноциду. Ми також зможемо майже математично розрахувати час до кінця Путіна,
– каже Михайло Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вигнати кацапів з України це не значить що війна закінчиться. *уйло буде ракетами "шмаляти" зі своєї території, з бульбашії. А громити кацапів на їхній території нам ніхто не дасть! Отака "муйня" немалята.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні