У багатьох областях України пролунали вибухи: що відомо

0
У багатьох областях України пролунали вибухи: що відомо
Станом на ранок понеділка по всій Україні лунає повітряна тривога. У багатьох областях повідомляють про вибухи, пише ВВС Україна.

Кореспонденти ВВС повідомляють про кілька вибухів у Києві. Згодом вони пролунали повторно.

Мер Києва Володимир Кличко повідомив про два удари по об'єктах критичної інфраструктури в Києві, частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання.

Також є приліт по одній із громад Київської області, повідомили в ОВА.

"Ворог продовжує ракетний обстріл Київщини. Загроза може бути за багатьма напрямками. В області зараз працює ППО", - повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Про удари по Харкову та області повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов.

"Ворог завдав по Харкову та Чугуївському району ракетних ударів. Попередньо, ракетами комплексу С-300, які запустили з Бєлгорода", - написав він.

Мер Харкова Ігор Терехов уточнив, що є два "прильоти" по Харкову, росіяни вдарили по об'єкту критичної інфраструктури в місті. Тому влада попереджає про можливі перебої зі світлом.

В Харкові тимчасово не працює метро, не курсують трамваї та тролейбуси, але їздять автобуси, повідомили в міській раді.

Також росіяни обстріляли об'єкти критичної інфраструктури у Запоріжжі. Попередньо ракети випустили з літаків. У місті можливі перебої зі світлом, повідомив очільник Запорізької ОВА Олександр Старух.

Є влучання в об'єкт критичної інфраструктури на Черкащині, частину області знеструмлено, повідомив голова Черкаської ОВА.

Російська армія також вранці обстріляла ракетами Вінницьку область, тут ППО збило одну ракету, але вона впала на цивільні об'єкти, повідомив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Він додав, що є руйнування, але обійшлося без загиблих і поранених. Працюють спецслужби і ДСНС.

Також вибухи чули в Полтаві, там працює ППО, каже влада.

Про загиблих і поранених не повідомляють.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні