Король Британії Карл ІІІ позбавить свого сина принца Гаррі та його дружину всіх титулів

0
Король Британії Карл ІІІ позбавить свого сина принца Гаррі та його дружину всіх титулів
Герцогами Сассекськими син короля та американська акторка стали в день весілля у травні 2018.

Король Карл ІІІ має намір позбавити титулів свого сина принца Гаррі та його дружину Меган Маркл. Про це повідомляє Еxpress.

Королівський експерт Том Бавер зазначає, що причиною різкого рішення монарха стали нові скандальні мемуари герцога Сассекського про королівську родину Великобританії. І якщо у випущеній книзі буде хоч якась інформація, що завдаватиме шкоди репутації монархії, король Карл ІІІ позбавить сина та його дружину титулів герцога та герцогині Сассекських, які вони отримали після весілля у травні 2018.

"Усе, що король Чарльз справді може зробити, — це втримати титули для своїх онуків Арчі та Лілібет. Зрештою, я вважаю, він міг би також відібрати титули в Гаррі і Меган, але це досить радикально… Якщо все так погано, як я думаю, то Гаррі та Меган стали справжніми ізгоями. Найкраще, що родина може зробити, це розірвати з ними зв'язки", — зазначає експерт.

Принц Гаррі та Меган Маркл ще на початку 2020 склали королівські обов'язки та переїхали до США. Попри це, подружжя залишило собі титули герцогів. Їхні діти, Арчі та Лілібет після смерті королеви Єлизавети ІІ у вересні 2022 автоматично стали принцом та принцесою, проте офіційно новоспечений король Великобританії не підтвердив зміни.

Сама ж коронація старшого сина померлої королеви відбудеться в день народження сина герцогів Сассекських — 6 травня 2023.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні