У покинутій будівлі чоловік зґвалтував хлопчика

0
У покинутій будівлі чоловік зґвалтував хлопчика
29 жовтня, у Полтаві нацгвардійці затримали чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні неповнолітнього хлопця, повідомляє Коло.

Як повідомили в пресслужбі обласної поліції, до відділення №1 (Подільський підрозділ м Полтава) 29 жовтня, близько 10-ї години, надійшло повідомлення від працівників Нацгвардії про факт вчинення дії сексуального характеру відносно дитини. Поліція розпочала досудове розслідування.

Протиправні дії невідомого військовослужбовці виявили неподалік покинутої будівлі одного з готелів Полтави, під час патрулювання міста. Нацгвардійці унеможливили втечу підозрюваного у вчиненні дій сексуального характеру та викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився 33-річний місцевий житель. Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

За даним фактом слідчим підрозділом, за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 152 (Вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді триманням під вартою.

Санкція кримінальної норми передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні