Стало відомо, за що путін мстить українцям

0
Стало відомо, за що путін мстить українцям
Великобританія попередила Росію про серйозні наслідки у разі застосування ядерної зброї в Україні та закликала Москву відновити участь у зерновій угоді.

“Жодна країна не говорить про застосування ядерної зброї. Жодна країна не загрожує Росії або президенту <Володимиру> Путіну, – заявив міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі у ході виступу в Палаті громад британського парламенту.

Йому має бути ясно, що для Великобританії і наших союзників будь-яке застосування ядерної зброї докорінно змінить характер цього конфлікту. Для Росії це матиме серйозні наслідки”.

За словами міністра, російський президент мститься за свої військові невдачі мирним жителям України, відключаючи їх від електрики та водопостачання, а також найбіднішим верствам населення по всьому світу, посилюючи продовольчу кризу.

“Я закликаю Росію припинити перешкоджати життєво важливій зерновій ініціативі, яка допомагає нагодувати голодуючих у всьому світі, та погодитися на її продовження“, – додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні