Що буде з путіним після війни

0
Що буде з путіним після війни
Кирило Буданов підкреслив, що росіяни, як і раніше, підтримують рішення Путіна воювати проти України.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає, що після поразки у війні влада в Москві може змінитися дуже швидко, але наразі ймовірність державного перевороту в Росії зараз дуже мала.

Про це він розповів в інтерв'ю The Drive.

Буданов зазначив, що диктатор Володимир Путін може не дожити до кінця війни, а у РФ уже точаться дискусії, хто може замінити нинішнього президента.

"Навряд чи він це переживе. І зараз у Росії ведуть активні дискусії про те, хто прийде йому на зміну", – сказав Буданов.

Можливих наступників російського диктатора начальник ГУР МО не називає, однак він підкреслив, що росіяни підтримуватимуть владу та її дії до самого розгрому Російської Федерації.

"Я взагалі не вірю росіянам.. Хай хто прийде до влади, обов'язково звинуватить Путіна у всьому поганому, що було зроблено", – резюмував Буданов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні