Росіяни посилили атаку України на трьох напрямках

0
Росіяни посилили атаку України на трьох напрямках
На Донбасі загострилася ситуація. Російські окупанти посилили наступальні дії.

Про це йдеться у щоденному звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), пише ТСН.

ЗС РФ продовжили наступальні дії навколо Бахмута на Донеччині. Російські військові блогери повідомили, що в районі Опитного (приблизно 3 км на південний захід від Бахмута) на Курдюмівському напрямку тривають інтенсивні бої. Також на околицях Соледара (13 км на північний схід від Бахмута) та Бахмута тривають запеклі бої. Війська ЧВК "Вагнер" намагаються прорвати українську оборону. ЗСУ продовжують відбивати нескінченні російські атаки на Бахмут та евакуйовувати мирних людей з Кліщіївки (приблизно 9 км на південний захід від Бахмута).

1 листопада російські війська продовжили наступальні дії на північній, північно-західній та південно-західній околицях міста Донецька. У Генштабі України повідомили, що ЗС РФ вели наступальні операції на Авдіївському напрямку (15 км на північний захід від міста Донецьк).

Бойовики "ДНР" заявили, що штурмували українські позиції в Невельському (приблизно 25 км на північний захід від Донецька) і взяли в полон українських військових. Запеклі бої тривали в Первомайському та Водяному, а також поблизу Опитного (приблизно 15 км на північний захід від Донецька). За повідомленням російського військового блогера, ЗС РФ вдалося просунутися в районі Мар’їнки (на південно-західній околиці Донецька).

У "ДНР" заявили, що російські війська намагаються взяти Павлівку (45 км на південний захід від Донецька) і Новомихайлівку (25 км на південний захід від Донецька). Українські сили намагаються утримати лівий берег річки Кашлигач і перегрупуватися в районі Вугледара, а ЗС РФ намагаються оточити ЗСУ в цьому районі.

Російські війська вже контролюють половину Павлівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні