Жінки з якими іменами схильні до постійних скандалів

0
Жінки з якими іменами схильні до постійних скандалів
Астрологи назвали 4 жіночих імені, власниці яких вже дуже люблять поскандалити. Вони звикли з'ясовувати стосунки і не проти зробити це на публіці. Скажемо так: вони люблять побільше "перцю" у відносинах, пише УНІАН.

Вікторія
Вікторія може бути досить грубою в спілкуванні з людьми. Вона говорить все прямо в лоб, не підбираючи слів. Тактовність - це не її коник. При цьому їй якось вдається прикривати своє бажання поскандалити прямолінійністю. Так-так, якщо раптом ви захочете поставити її на місце, вона тут же парирує, що чесність понад усе.

Христина
У Христини часто виникають проблеми з людьми через її бажання всіх тикати носом. Це та людина, яка в чужому оці смітинку помітить, а в своєму і колоду - ні. Сперечатися з ними марно, адже вони впевнені, що кращі за всіх. Астрологи кажуть, що з такою поведінкою Христини не довго будуть на "коні", тому часто вони залишаються без роботи, друзів і коханих.

Світлана
Це дуже злопам'ятна жінка, яка готова помститися в будь-яку хвилину. Цікаво, що вона не буде виношувати план помсти, вона готова напасти на кривдника в цю секунду. Їй просто дуже подобається скандалити, особливо в публічних місцях.

Юлія
Напевно ви чули, що у дівчат є суперздатність робити всіх навколо винними. Так ось Юлія володіє цим даром на всі 100%. Вона може сама затіяти скандал, покричати, обматюкати, а потім удати, що образилася. І, звичайно, звинуватить вона у всьому вас. Тому ці жінки рідко виходять заміж. Чоловіки не терплять такий характер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні