Єфросініна відповіла путінському пропагандисту Соловйову який накинувся на її сім'ю

0
Єфросініна відповіла путінському пропагандисту Соловйову який накинувся на її сім'ю
Телеведучий заявив, що Єфросініна закликала вбивати росіян, хоча сама нібито вийшла заміж за чиновника, який втік від війни.

Українська телеведуча Маша Єфросініна відповіла російському пропагандисту Володимиру Соловйову, який накинувся на її сім’ю з критикою. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, ведучий, який підтримує путінський режим, не оминув слова зірки, що кожен убитий окупант - це врятоване життя українця.

"Відома своїми фашистськими закликами вбивати російських солдатів і випалювати все російське дочка магаданських службовців, телеведуча і посол ООН в Україні Маша Єфросініна вчора заявила своїй двомільйонній аудиторії, що "кожен знищений російський вбивця - це врятоване українське життя", - написав він.

"Король пропагандистських г*вна помийок салавйов вчить українську мову! Не дають спокою хлопчику мої відеозвернення", - сказала вона.

Також Соловйов почав писати про чоловіка телеведучої Тимура Хромаєва. За його словами, її чоловік втік закордон і став доларовим мільйонером, завдяки продажу наркотиків, зброї та від грального бізнесу.

Маша Єфросініна одразу поставила одіозного росіянина на місце.

"Для цього пана, що висрає брехню, як дихає, є трохи уточнень: гарне вивчення української починається із зйомки у своєму мозку "В Україні!" корінна кримчанка? Тому що Крим таки наш? І ще, поки ти, гнидо, пишеш дешевий наклеп на мого чоловіка, він освоює таку круту зброю разом зі своїми побратимами із ЗСУ, що тобі і твоїй шоблі скоро п*зда", - емоційно відповіла зірка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні