Для чого путіну двійники

0
Для чого путіну двійники
У Сталіна та Гітлера були двійники. У спадок ця "традиція" перейшла і російському диктатору Володимиру Путіну. Але підготувати двійників дуже важко, пише ТСН.

Навіщо Путіну двійники, розповів генерал-майор СБУ в запасі, ексзаступник голови СБУ Віктор Ягун.

"Останнє серйозне розслідування було по двійниках Гітлера і Сталіна. Радянська і західна розвідки дійсно полювали на Гітлера і помітили, що на тих чи інших заходах, особливо в останні роки свого життя, він мав різний вигляд. Про Сталіна теж говорила – аж до того, що знали прізвище двійника. У спадок це все перейшло Путіну", – каже Ягун.

За його словами, сучасні комп'ютерні технології дають можливість детально вивчити фото чи відео людини, тому до Путіна дійсно є питання щодо двійників.

"Правда десь посередині. Тому що людину, яка на тебе схожа, можна підготувати одну – не більше. Якщо ми говоримо про велику кількість двійників, це викликає сумніви. Тому що інформація про безпеку, конфіденційність цих людей уже б десь витекла. Це ж виходить, якщо два двійники - то треба два бункери, чи що? Треба забезпечити, щоб вони не перетиналися. Скоріш за все, є один двійник, якого використовують на якихось публічних заходах", – зазначає генерал Ягун.

Він сумнівається, що Путін відправляє свого двійника на якісь закордонні зустрічі чи візити, тому що це небезпечно. Зокрема, двійник не підписує документи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні