Де в Україні у листопаді обіцяють снігопади

0
Де в Україні у листопаді обіцяють снігопади
У другій половині листопада в деяких областях України пануватиме вже зимова погода. Синоптики попередили українців про морози й сильні сніги, пише 24 канал.

Зимова погода навідається у всі регіони України, просто подекуди снігу буде зовсім трошки. Водночас в інших областях він засипатиме вулиці товстим білим шаром.

В Україні прогнозують сніги й морози
Зимова погода завітає в Україну з 19 листопада. На Заході, Сході, Півночі та в Центрі синоптики обіцяють сніг, який падатиме практично кожного дня.

25 листопада у західних областях вдарять сильні нічні морози – температура повітря опуститься до -14 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть -8 градусів. На Сході таких сильних нічних морозів у листопаді ще не буде. Найнижче температура опуститься до -9 градусів.

Найбільше снігу прогнозують у західних областях, а особливо – 22 – 24 листопада. Він падатиме кожного дня, але в цей період найбільше.

Тільки на Півдні України такого похолодання у листопаді ще не буде. Невеликий сніг там можливий 26 листопада, а ще кілька днів до того – дрібний сніг з дощем. Вдень стовпчики термометрів не опускатимуться нижче 0 градусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні