Відомий екстрасенс попередив українське місто про небезпеку

0
Відомий екстрасенс попередив українське місто про небезпеку
Відомий екстрасенс Макс Гордєєв дав прогноз щодо ситуації в Києві на найближчий час. Він сказав, що окупанти продовжать бити по столиці, пише УНІАН.

«Буде ситуація реально дуже важка. Багато людей будуть в поганому енергетичному стані. Багато хто буде лаятися. Буде дуже сильний напряг. Далі будуть намагатися зруйнувати силу і дух нашої країни і конкретно Києва. Київ - це серце країни. Але загалом позитивні карти падають. Десятка кубків каже, що попри те, що нерви будуть здавати, ситуація буде більш-менш стабільною», - пояснив Макс Гордєєв.

Окремо Слава Дьомін уточнив за 7 листопада, адже кажуть, що в цей день буде ще один масований обстріл столиці і всієї України.

«Ситуація буде спокійною по всіх регіонах України. Будуть військові дії, деякі «прильоти». Але глобально ситуація не зміниться. Зміни будуть, але не варто на цій даті зациклюватися», - додав Макс Гордєєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні