У відомої акторки виявили пухлину

0
У відомої акторки виявили пухлину
Всесвітньо відома голлівудська актриса Шерон Стоун повідомила, що лікарі виявили у неї велику фіброзну пухлину, пише ТОнеТО.

Спочатку медики поставили 64-річній зірці "Основного інстинкту" неправильний діагноз і призначили невірне лікування, внаслідок якого артистка почала відчувати ще більший біль.

Через погіршення самопочуття Стоун вирішила звернутися до іншого лікаря. Саме він виявив у актриси фіброзну пухлину, яку необхідно видаляти хірургічним шляхом, повідомила зірка у своєму Twitter.

"Просто ще один неправильний діагноз і неправильно призначена процедура. Цього разу – подвійна епідуральна анестезія. З болем, що посилюється, я пішла за другою думкою: у мене велика фіброзна пухлина, яку треба вирізати", – поділилася актриса.

Знаменитість закликала не боятися проходити додаткові обстеження в інших фахівців, оскільки перші, як у випадку Стоун, можуть виявитися помилковими.

"Отримуйте другу думку. Це може врятувати вам життя", – наголосила кінозірка.

Вона додала, що найближчі 4-6 тижнів проведе в лікарні до повного відновлення, а також подякувала шанувальникам за їхнє занепокоєння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні