--> Українцям дали важливу пораду: про що йдеться | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям дали важливу пораду: про що йдеться

0
Українцям дали важливу пораду: про що йдеться
Колишній міністр енергетики Іван Плачков закликав українців готуватися до перебоїв тепло- та водопостачанням взимку. Він порадив, щоб у кожному приміщенні була відповідальна людина, яка знає схему внутрішньобудинкових мереж, на екстрені ситуації, пише ТСН.

"Однозначно, будуть перебої з тепло- та водопостачанням. Якщо не буде електроенергії, не буде тепла, бо не працюватимуть насоси і так далі. Температурний графік буде дуже низьким. Всі громадяни України попереджені місцевою владою, і вони готуються (до ймовірних складнощів - ред.)", - наголосив Плачков.

Він попередив, якщо вчасно не злити воду із системи тепло- та водопостачання, то вся система вийде з ладу.

"Я раджу в обов'язковому порядку, щоб в кожному приміщенні, незалежно від призначення, повинна бути відповідальна людина, яка знає схему внутрішньобудинкових мереж і яка зможе закрити засувки на подачу теплоносія, а відкриє дринажі, воздушники для того, щоб злити воду із системи тепло- та водопостачання. Якщо цього не зробити, то після зупинки циркуляції при мінус 10-15 градусів морозу вся система вийде з ладу", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні