--> Українцям розповіли про головну загрозу від іранських ракет | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям розповіли про головну загрозу від іранських ракет

0
Українцям розповіли про головну загрозу від іранських ракет
Наразі у розвідці не підтвердили надходження ракет до Росії, однак вони несуть одну головну загрозу. Про розповів колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак, пише 24 канал.

За його словами, найбільш небезпечний момент, пов'язаний з іранськими ракетами, це кількість, яку можуть передати Росії.

«Сам по собі іранський дрон не несе багато вибухівки на борту. Однак через масовість запусків – це велика проблема. З ракетами ситуація інша», – наголосив Ступак.

Наскільки можуть бути якісні ці ракети
Також є багато побоювань, нібито ці ракети не можуть збити сучасні засоби протиповітряної оборони. Однак якщо розмірковувати раціонально, то це не так. Враховуючи навіть те, що ці ракети створюють ті ж люди, що й дрони. Ступак навіть переконаний, що їх виготовляє одна й та сама державна установа.

«Я більш ніж упевнений, що іранські ракети та Shahed-136 створюють з тих самих матеріалів. Іран не має можливість привозити спеціальні та окремі елементи для виготовлення цієї зброї, оскільки країна перебуває під санкціями вже 30 років», – вважає фахівець.

Тож головна загроза, яка залишається, це кількість ракет, які можуть придбати росіяни. Однак, як підкреслив експерт, війни перемагають не кількість, а якість. Останнє – на нашому боці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні