Три знаки зодіаку, які не поспішають укладати шлюб

0
 Три знаки зодіаку, які не поспішають укладати шлюб
Незвичайний рейтинг знаків Зодіаку та розповідає, хто не поспішає заводити сім'ю до 30 років, пише Апостроф.

Близнюки
Непередбачувані та імпульсивні люди, яким раптово може здатися, що їм чогось не вистачає в житті. Так вже сталося, що якщо Близнюки розпочали романтичні стосунки – їхній другій половинці буде несолодко. Варто бути готовими до того, що ці люди наважаться на шлюб лише після 30 років.

Лев
Серцеїди завжди мають успіх у протилежної статі. У молодшому віці Леви розбивають багато сердець, а до 30 років починають замислюватися про свої вчинки. Після дорослішання починається найцікавіше - народжені під цим знаком Зодіаку починають шукати кохання в "екстремальних умовах".

Стрілець
Навіть під дулом пістолета Стрілець не погодиться проміняти свою свободу на узаконені стосунки. Вони люблять розважатися і не надають жодного стосунку дрібним інтригам. Навіть після 30 років Стрільцям більше підійдуть шлюби за розрахунком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні