Три головні невдахи тижня за знаком зодіаку

0
Три головні невдахи тижня за знаком зодіаку
Астрологи, які назвали три найжахливіші дружини за знаком Зодіаку, прогнозують для трьох знаків зодіакального кола суцільні неприємності з 7 до 13 листопада. Про це повідомляє УНІАН.

Овен
Наступного тижня у представників цього знаку за гороскопом в оточенні знаходитимуться люди з негативною енергетикою, які перешкоджатимуть виконуванню важливих завдань. Багато планів через них можуть зруйнуватися. Є велика ймовірність серйозних помилок, а також змін не на краще.

Скорпіон
З понеділка самі Скорпіони стануть об'єктом негативних думок та поганого настрою, який захочуть розповсюдити на інших. Можуть через це виникати сварки. Представників цього знаку можуть переповняти ревнощі або "чорна" заздрість, що їм буде заважати.

Козеріг
Козероги у період з 7 по 13 листопада будуть відчувати занепад сил на роботі, працювати взагалі не хотітиметься. Також є велика ймовірність вимушеного знаходження поряд з токсичними людьми, які ще більше витягуватимуть внутрішні сили з них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні