Учасницю «Холостяка» побили через російську мову

1
Учасницю «Холостяка» побили через російську мову
Українська порноактриса і учасница 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Адель Асанті розповіла, що її побили у Львові через російську мову. Дівчина вже написала заяву в правоохоронні органи, пише Уніан.

За словами Адель, вона в навушниках прогулювалася центром Львова. У цей момент до неї підійшов чоловік і грубо запитав, куди вона йде. Асанті відповіла йому російською мовою, за що і поплатилася:

"Я йому кажу: "Чоловіче, ви як зі мною розмовляєте? Я зараз викличу поліцію". А він мені: "Ааа, так ти російськомовна мерзота". І як ударив мене з ноги в лівий імплант. Це взагалі як? Серед білого дня! Це так Львів зустрічає людей з Києва, з Харкова? Це взагалі нормально? Мене просто вдарив незнайомий чоловік за те, що я йому відповіла російською".

Пізніше актриса фільмів для дорослих в сльозах розповіла, що у неї болить сідниця. Вона стурбована тим, що в результаті удару міг пошкодитися імплант.

Також вона висловила непорозуміння тим, чому на неї напали через російську мову, адже сама вона вважає, що зовсім не важливо, якою мовою ти розмовляєш, головне - яка ти людина і що несеш цьому світу.

Нагадаємо, раніше Адель Асанті записала відеозвернення до своєї колеги з Росії Лоли Тейлор, яка раніше запропонувала Володимиру Зеленському здатися в обмін на секс з нею.

Асанті запропонувала Тейлор сісти на обличчя президенту РФ Володимиру Путіну. Тоді, на її думку, війна в Україні закінчилася б швидше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ахаха) шоть рассмешили))) я бы ей на лицо сел еще))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні