Прочитайте молитву і покайтеся в гріхах: що рекомендують робити 7 листопада

0
Прочитайте молитву і покайтеся в гріхах: що рекомендують робити 7 листопада
Мученик Анастасій жив в III столітті в Далматії при імператорі Діоклетіані. Він постраждав під час гоніння на християн, коли проповідував у місті православну віру. Його схопили, змушували відректися від Господа. Анастасій відмовився, тоді його стратили мечем і кинули в море, пише УНІАН.

Прикмети 7 листопада
багато листя на деревах - погода буде теплою ще довго;
дощ пішов - до негоди;
вночі зірки світять яскраво - буде багато теплих днів.

Що сьогодні не можна робити
Християнська церква категорично забороняє в цей день згадувати покійних поганими словами. Якщо розмова зайшла про померлого, говорите про нього тільки хороше. Не можна приносити до церкви м'ясо і алкоголь, поминати покійних спиртним теж заборонено. Найкраще, що можна сьогодні зробити - помолитися.

Що можна робити 7 листопада
Наші предки в цей день читали молитви і каялися в своїх гріхах. Особливо це стосувалося дівчат - вони хотіли зустріти Новий рік з чистими помислами. Люди, які чим-небудь торгують, утримувалися від вживання хліба. Вірили, що, порушивши заборону, позбудуться покупців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні