Зеленський попередив українців про загрозу нових ракетних ударів

0
Зеленський попередив українців про загрозу нових ракетних ударів
Ворог готується до нових можливих ударів по енергетичній системі України. Для цього Росія може концентрувати сили та засоби, пише 24 канал.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час вечірнього звернення. Глава держави підкреслив, що Україна готується відповідати на ворожі атаки.

Для атак Росія може використати іранські ракети
Володимир Зеленський заявив, що для того, аби повторити свій масований ракетний терор, Росії знадобилися іранські ракети. Однак без відповіді дії ворога не залишаться.

«Ми розуміємо також, що держава-терорист концентрує сили й засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі. Передусім енергетичній. Зокрема й для цього Росії знадобилися іранські ракети. Ми готуємося відповідати»,– заявив Зеленський.

Окремо президент відзначив, що зараз все частіше з'являються повідомлення про те, що у Чорному морі немає носіїв крилатих ракет «Калібр». Глава держави назвав це результатом роботи Збройних Сил України. Володимир Зеленський наголосив, що чим менше кораблів чорноморського флоту, тим безпечніше у Чорному морі.

«Обов’язково буде такий день, коли ми зможемо прозвітувати, що забезпечили Україні повний захист від російської загрози як на морі, так і в небі. Я впевнений в цьому», – підкреслив президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні