Стало відомо, що зробить путін після втрати Херсону

0
Стало відомо, що зробить путін після втрати Херсону
Навіть після ганебної втечі російських окупантів з Херсону диктатор Володимир Путін запевнятиме, що "все йде за планом", пише УНІАН.

Як зазначив російський політолог Аббас Галлямов, росіяни можуть навмисно поширювати інформацію про свою втечу з Херсонщини, намагаючись заманити українських воїнів у пастку. Втім, навряд чи українська армія на це поведеться. Внутрішньополітичної мети у цих заяв немає.

На запитання, що робитиме Путін, коли ЗСУ звільнять Херсон, Галлямов відповів з посмішкою: "Говоритиме, що все йде за планом".

"Це єдиний обласний центр, який росіянам вдалося захопити. Втратити Херсон - це півроку дарма. Виходить, що все дарма. Втратили те єдине, що вдалося захопити. Тому, це, звісно, буде сильним ударом. Вони намагаються підсолодити пігулку", - сказав Галлямов.

Політолог зауважив, що росіяни розширили географію жорстких боїв на Донбасі. Тепер це не тільки Бахмутський напрямок. На його переконання, росіяни намагатимуться компенсувати втрату Херсону захопленням одного з міст Донбасу.

Галлямов заявив, що для більшості росіян умовно Бахмут дорівнює Херсону, тому додаткових питань щодо його втрати за умови захоплення Бахмуту не буде. Експерт не виключає, що росіяни можу підірвати Каховську ГЕС, створюючи умови для втечі з Херсону, нібито вони тікають не від ЗСУ, а від води.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні