--> Частині України загрожує екологічна катастрофа | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Частині України загрожує екологічна катастрофа

0
Частині України загрожує екологічна катастрофа
На Донбасі росіяни не прибирають своїх вбитих найманців з поля бою і ця проблема набирає вже екологічного характеру, адже трупна отрута потрапляє в ґрунтові води, а мертві тіла об'їдають тварини.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю УНІАН.

"Проблема набирає вже екологічний характер. Є екологічні організації, які б'ють на сполох, адже убитих найманців з поля бою ніхто не прибирає. Трупна отрута потрапляє в ґрунтові води і розноситься, тварини об'їдають. У гуманітарному плані там справжнє пекло на землі. До речі, ми забезпечуємо наших бійців хлорним вапном, щоб вони могли хоча б трохи дезінфікувати місцевість перед своїми позиціями. Втрати оцінюються десь в 10 тисяч. Це те, що ми могли порахувати на полі бою перед нашими порядками", - сказав експерт.

Також Жданов розповів детальніше про ситуацію на Донбасі, зокрема в Бахмуті, Сватовому, Кремінній.

"Донецький напрямок - це політичне завдання. Путін сказав, що треба захопити Донецьку область, тому вони відправили туди приватні військові компанії, як найбільш боєздатну частину силових структур", - сказав він.

За словами Жданова, росіяни й раніше штрумували там позиції ЗСУ, а сьогодні цей напрямок активізувався ще й тому, що очільник приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин хоче стати політичним лідером біля Путіна і намагається захопити владу в РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні