Лукашенко зробив дивну пропозицію для українців

0
Лукашенко зробив дивну пропозицію для українців
Глава білоруського режиму Олександр Лукашенко поскаржився на «непрості часи», заявивши, що «білоруси - мирні люди і не хочуть війни», пише РБК-Україна.

Очевидно, щоб бути більш переконливим у цій тезі, Лукашенко навіть запропонував мешканцям України, зокрема, разом «підсмажувати шашлики».

«Часи непрості. Треба допомогти нашим людям за межами нашої країни. Там навіть люди не можуть дрова купити, а ми тут розважаємося, жартома рубаємо ці дрова. Дай боже, щоб не пропали», - сказав він під час відвідування чемпіонату з колки дров серед журналістів.

За словами Лукашенка, білоруси навіть готові організувати та «підвести до кордону ці дрова».

«Нехай литовці, латиші та поляки, українці знають, що ми люди мирні, ми не хочемо жодної війни. Ми готові разом топити грубку, підсмажувати шашлики», - сказав Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні