До Білорусі перекидають дрони, якими будуть атакувати Західну Україну

0
До Білорусі перекидають дрони, якими будуть атакувати Західну Україну
Російські масовані ракетні атаки відбуваються майже щопонеділка. Водночас такі терористичні методи не послаблюють українців і змушують їх адаптовуватися до дій країни-агресорки, пише 24 канал.

З точки зору впливу на війну масовані ракетні удари Росії по цивільній інфраструктурі не мають сенсу. Про розповів військовослужбовець ЗСУ та політолог Кирило Сазонов.

Мета Кремля
Експерт зазначив, що те, що ворог вкотре не здійснив "понеділкову" атаку по Україні – не означає, що її може не бути в інший день.

«Усі чекали у понеділок потужного ракетного удару. Його не було, але це не означає, що його не буде у вівторок, у середу, у четвер тощо. Водночас дуже багато дронів, за інформацією наших розвідників, відправляють до Білорусі – для ударів по Києву та Західній Україні», – пояснив політолог.

За його словами, незабаром Росія все-таки може повторити свої терористичні атаки.

«Енергетики, звичайно ж, творять чудеса, але головне, до чого ми приходимо – Росія за допомогою ударів по інфраструктурі та енергетиці хотіла зламати Україну й у Путіна це не виходить. По фронту – у нас у всіх генератори й «старлінки» є. Питання лише у паливі. Загалом удари по армії Україну не послаблюють», – додав військовий.

На його думку, окупанти сподівалися зламати моральний дух народу, але нічого з того не вийшло.

«Українці терплять відключення, торгові центри та магазини ставлять генератори, а українці купують ліхтарики та свічки. Українці не ламаються і «зчепили зуби»: як на фронті, так і в тилу. Тому ці удари даремні. Вони завдадуть нам певних збитків, але українців не зламають – це вже очевидно», – підкреслив Сазонов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні