Переговори України та рф відбудуться лише тоді коли цього захочуть українці - Макрон

0
Переговори України та рф відбудуться лише тоді коли цього захочуть українці - Макрон
За словами президента Франції, Україна має визначити умови та час для відновлення мирних переговорів.

Президент Франції Емманюель Макрон виступив за відновлення мирних переговорів між Україною та Росією, але слушний момент для цього має обрати Київ. Про це французький лідер заявив під час пресконференції на 27-й Кліматичній конференції ООН у Єгипті.

"Поточний контекст не дозволяє дати оперативні пояснення з цього приводу. Зі свого боку, я продовжую вважати, що в якийсь момент нам доведеться повернутися за стіл переговорів", — прокоментував президент Франції, відповідаючи на запитання журналістів про поновлення переговорів між Україною та РФ.

При цьому Макрон зазначив, що все це відбуватиметься на умовах і в той час, який обере Київ.

"Ми хочемо повернення до миру. Це справа України визначити умови та час, коли вона захоче повернутися за стіл переговорів", –– додав він.

Глава Франції також сказав, що висування якихось абсолютно радикальних умов для проведення переговорів було б поспішним рішенням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні