--> Відома українська співачка хоче вступити до ЗСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відома українська співачка хоче вступити до ЗСУ

0
Відома українська співачка хоче вступити до ЗСУ
Українська співачка Камалія народилася в родині військового, її сестра зараз служить в лавах ЗСУ. Тому і сама зірка роздумує над тим, щоб піти в армію, пише УНІАН.

Співачка розповіла, що ще на початку повномасштабного російського вторгнення вона хотіла вступити в тероборону, але тоді її відмовила мама. Та й діти зірки були проти.

Тому тоді Камалія прийняла рішення виступати на благодійних концертах на підтримку України. Однак зараз вона серйозно замислюється над тим, щоб вступити до лав Збройних сил України:

"У мене дуже велике оточення військових. І сестра в ЗСУ. Я дочка військового. Я виросла, можна сказати, на полігоні. Мені військові зараз кажуть, що те, що я роблю для України, тим би я і займалася в армії. Тільки офіційно. Тому я зараз про це думаю".

А ось чоловік співачки, пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур не проти, щоб його дружина пішла в армію, бо там вона може принести користь, і необов'язково їй воювати на лінії фронту.

"В армії ж не тільки воюють на передовій. Там же є тисяча інших посад. Це не тільки гвинтівка і вперед. Тому якщо десь в тилу допомогти армії, чому ні?" - сказав Захур.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні