Які два знаки зодіаку закохаються цього тижня

0
Які два знаки зодіаку закохаються цього тижня
Примітно, що представники цих знаків не просто зможуть завести інтрижку, а зустріти ідеального партнера, про якого мріяли все життя, здатним на міцні та глибокі стосунки, пише Апостроф.

Діва
Зірки будуть дуже прихильні до Дів, які важко переживають самотність, які дійшли до краю розпачу, втомившись переживати радість і горе наодинці. Астрологи запевняють, що десь поруч є та людина, здатна стати не тільки другом, а й вірним партнером по життю. Ця людина відкриє у вас усі найкращі якості - ви станете більш сміливіші, добріші та щасливіші. Нарешті зможете згадати, що таке романтика, ніжність та турбота.

Козеріг
Народженим під цим знаком пощастить наткнутися на свою другу половинку абсолютно випадково. Тому Козероги мають бути пильними скрізь, де доведеться перебувати, щоб не пропустити саме "ту людину". Примітно, що Амур може настигнути будь-де: у громадському транспорті, магазині чи на вулиці біля свого під'їзду. Зірки стверджують, що зустріч абсолютно змінить життя. Головне - не боятися зробити перший крок назустріч коханню. Бажано цього тижня не сидіти вдома, а вирушити на пошуки свого щастя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні