Чим небезпечні російські міни в Чорному морі

0
Чим небезпечні російські міни в Чорному морі
Мінна небезпека на узбережжях країн у басейні Чорного моря зростає: російські міни загрожують як і Україні, так і Туреччині, Болгарії й Румунії.

Про це в етері Апостроф TV розповів речник Одеської ОВА Сергій Братчук, пише Апостроф.

У Чорному моря поблизу Одеси ситуація складна, оскільки як мінімум одну міну на день виносить на берег.

"Море штормить, якірні міни відриваються, і міни, які Росія розкидала по Чорному морю, або встановила, мінуючи підходи до наших портів, коли планувала провести морську десантну операцію, вибухають", - додав Братчук.

Ще в перші дні березня країна-терористка Росія розкидала морем некеровані міни (їхня кількість, за даними української розвідки, 420 одиниць), які тепер можуть бути біля берегів будь-якої країни, яка має вихід до Чорного моря.

"Такі приклади були весною: і Болгарія, і Румунія, і Туреччина – їхні військові знищували російські міни", - сказав речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні