Стало відомо, чи буде в Україні додаткова мобілізація

0
Стало відомо, чи буде в Україні додаткова мобілізація
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що в разі потреби в Україні може відбутися нова хвиля мобілізації, проте наразі ситуація дозволяє обійтися без неї.

Про це Маляр сказала в ефірі телемарафону, пише ТСН.

Свою заяву заступниця міністра зробила, коментуючи ініціативу президента Володимира Зеленського проподовження дії воєнного стану та загальної мобілізації.

"У нас були із цього приводу заяви Генерального штабу про те, що станом на сьогодні вистачає тих людей, які мобілізовані. Можливо, що будуть додатково потрібні люди, а може, і не буде такого", – розповіла Маляр.

Вона пояснила, що все залежить від ситуації на фронті, тож можливі різні варіанти.

"Ми всі маємо усвідомлювати, що у країні йде війна. Ми можемо припускати різні сценарії розвитку подій і ми з вами у принципі маємо бути готовими до розвитку всіх цих сценаріїв", – попередила заступниця очільника Міноборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні