--> Президент США Джо Байден відреагував на події в Херсоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Президент США Джо Байден відреагував на події в Херсоні

0
Президент США Джо Байден відреагував на події в Херсоні
Президент США Джо Байден вважає, що заява москви про відступ з тимчасово окупованого Херсона очікувана і свідчить про проблеми у збройних силах росії

Насамперед я знаходжу цікавим те, що вони чекали з цим рішенням — а ми вже давно знали, що вони його ухвалять — до закінчення виборів у США. І це рішення — свідчення того факту, що у них, у російської армії — великі проблеми, — заявив Байден під час прес-сконференції за підсумками проміжних виборів до Конгресу, пише російська служба BBC.

9 листопада командувач російських окупаційних військ в Україні сергій суровікін заявив про перекидання військових рф на лівий берег Дніпра з Херсона. Проте в Офісі президента України вказали, що російські воєнні злочинці утримують у Херсоні значне угруповання, що не свідчить про ознаки відступу без бою.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Збройні сили України на півдні просуваються обережно, аби контрнаступ йшов із найменшими втратами, бо ворог не збирається здавати позиції без бою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні