Кого з українців першими відправлять до військових частин

0
Кого з українців першими відправлять до військових частин
У листопаді президент України Володимир Зеленський продовжив військовий стан та загальну мобілізацію ще на три місяці – насамперед за потребою закликатимуть резервістів, колишніх учасників АТО та ООС, з поступовим нарощуванням чисельності підрозділів за рахунок військовослужбовців та військовозобов'язаних, пише Житомир. info.

Про це заявив начальник Житомирського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Бацюн.

За його словами, повістки, як і раніше, видаватимуть військовозобов'язаним, проте їх вручення зовсім не означає відправку на передову. Найчастіше документ видається з метою уточнення інформації про людину, а не її негайну мобілізацію до військової частини.

"Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки будуть проводити лише медичний огляд чоловіків віком до 27 років з метою продовження їхнього перебування на обліку або зняття з обліку", - розповів Бацюн.

Він наголосив, що всі люди, які отримали повістку, незалежно від стану здоров'я та придатності до служби, мають з'явитися до військкомату з необхідними документами.

Начальник Житомирського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки також зазначив, що заклик військовозобов'язаних та резервістів здійснюється в обсягах, визначених мобілізаційними планами, що мають гриф секретності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні