Топ-3 найгірших матері за знаком Зодіаку

0
Топ-3 найгірших матері за знаком Зодіаку
Астрологи назвали найхазяйновитіші знаки Зодіаку серед жінок і розповіли, хто з представниць гороскопу стає поганими матерями, пише Апостроф.

Риби

Ці жінки надто емоційні, терплячість – не їхня сильна сторона. Дитина часто потрапляє під гарячу руку, мама-Риба може не тільки накричати, а й покарати. Охолонути, вона може вибачатися, але надалі ситуація повторюється.

Овен

Жінка-Овен неймовірно вперта, вона завжди впевнена у власній правоті. Ці мами не дають дитині права вибору, все вирішуючи за них - де вчитися, з ким дружити, як жити. З Овнів також виходять нестерпні свекрухи.

Рак

Ці жінки всі драматизують та впадають у депресію з мінімального приводу. Це формує в їхніх дітей негативне сприйняття світу, що не найкраще позначається на їхньому майбутньому. Цим мамам варто навчитися долати труднощі, це допоможе їхнім дітям зростати щасливішими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні