Що буде з путіним та рф після перемоги України

0
Що буде з путіним та рф після перемоги України
Після звільнення Херсона Збройними силами України Росія як ніколи близько опинилася перед загрозою поразки у війні, за якою можуть піти звільнення Путіна з посади президента і, ймовірно, розпад країни.

Про те, що чекає на Україну та Росію після закінчення війни, в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог Влад Рос.

За словами астролога, Путін на той час піде в безодню: він або потоне, або "ув'язне у своєму лабіринті", або його бункер буде зруйнований ракетою.

"Я давно казав, що це його останній соляр, у нього "будинок могили" відкривається, у нього виражений "будинок смерті" і "будинок вбивства". Шанси вижити у нього - 1%. Але для цього йому треба створити собі двійника, щоб його вбили, а самому зробити пластичну операцію і їхати до Китаю кудись або у Тибет, щоб його там не знайшли", - заявив Росс.

У цей період відбудеться входження Плутона на знак Водолія, після чого Росія почне розвалюватися на окремі суб'єкти, такі як Ічкерія (Чечня), Татарстан, Дагестан, Якутія, Урал тощо.

"Наймогутнішою буде Уральська Республіка, де нафту та газ видобувають. Епіцентр сонячного затемнення 25 жовтня падав на цю територію. Ось у західному Сибіру буде успішна держава, про яку говорив ще американський ясновидець Едгар Кейсі", - зазначив астролог.

Україна, у свою чергу, може прирости новими територіями: йдеться про Кубань, а також Ростовську, Брянську, Білгородську, Курську області. За словами Росса, це пов'язано з тим, що мешканці цих територій ще зберегли українську ДНК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні