У яких областях сьогодні вимкнуть світло

0
У яких областях сьогодні вимкнуть світло
У країні й надалі необхідні віялові відключення споживачів від електроенергії, щоб убезпечити енергетичну систему від перевантажень. У суботу, 12 листопада, діятимуть планові відключення 00:00 – 24:00 у деяких регіонах нашої України.

Про це повідомляє прес-служба "Укренерго", пише Апостроф.


Так, завтра на певний час без світла залишаться у місті Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях. В інших регіонах країни відключення не прогнозуються.

В "Укренерго" заявили про те, що енергетики роблять все, щоб зберегти енергосистему стабільною і в будинках українців було світло.

"Не залишайте звички свідомо ставитися до споживання електроенергії. Особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання", - написали представники енергетичної компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні