Топ–5 сильних імен для хлопчиків

0
 Топ–5 сильних імен для хлопчиків
Ім'я впливає на життя людини, тому на батьках лежить особлива відповідальність - деякі імена зроблять дитину розумною, а інші наділять хлопчика потужною енергетикою.

"Апостроф" розповідає, які чоловічі імена дарують своєму носію особливу силу.

Данило

Це ім'я має біблійне походження, з івриту воно перекладається як "Бог - усьому суддя". Ці чоловіки сильні і врівноважені, їхній інтелект часто - вищий за середній. Вони мають гарну інтуїцію і завжди приймають виважені рішення. Данило також спокійно та з оптимізмом долає труднощі. Обдарований цей чоловік і високою мораллю - він любить свою сім'ю, цінує друзів і не вплутується в авантюри.

Марк

Марк росте самозакоханим та егоїстичним хлопчиком, проте якщо батькам вдається направити його енергію в потрібне русло, ці якості врівноважуються ввічливістю та готовністю прийти на допомогу. Ці хлопчики також ревно ставляться до успіхів інших, їх потрібно вчити терпінню та вмінню гідно сприймати свої поразки. Дорослий Марк стає домінантним чоловіком, він – господар у домі та керівник на роботі.

Гліб

Гліб — дуже сильна духом, цілеспрямована та впевнена в собі людина. Власник імені всього досягає сам. Він швидко приймає навіть непрості рішення, що допомагає зробити гарну кар'єру. До того ж цей чоловік – тримає слово і не зраджує своїх принципів. Він справедливий та чесний, за що користується заслуженою повагою серед колег. Гліб також добрий чоловік і дбайливий батько.

Максим

Власник імені сильний духом, честолюбний і гордовитий. Правильне виховання допоможе захистити Макса від надмірної самовпевненості та марнославства, у цьому випадку він зможе багато чого досягти в житті. Ці чоловіки розумні, здатні "підібрати ключик" до будь-якої людини, здатні маніпулювати оточуючими. У сім'ї Максим бачить себе тільки на чільних ролях, але часом друзі означають для нього навіть більше, ніж родичі.

Всеволод

Цей хлопчик росте м'яким і слухняним, водночас він наділений недитячою мудрістю та неймовірною харизматичністю. Він урівноважений і терплячий, а також не позбавлений впертості та комунікабельний. При цьому Всеволоду не завжди комфортно на лідерських позиціях, часом він вважає за краще бути в тіні. Ці чоловіки цінують прості радості, прагнуть комфорту та затишку вдома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні