--> Сім способів швидко зігрітися взимку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сім способів швидко зігрітися взимку

0
Сім способів швидко зігрітися взимку
Українцям озвучили 7 лайфхаків, які не тільки дозволять швидше адаптуватися до холодів, але й не замерзнути взимку.

Добірку корисних порад публікує "Апостроф".

Щовечора українцям рекомендують влаштовувати контрастні ванночки для рук і ніг, які допоможуть поліпшити кровообіг. Для цього лайфхаку необхідно в одну чашку налити гарячу воду (38-40° С), в іншу – холодну. В ємності опускати руки треба поперемінно, а саму процедуру треба розпочати та закінчити гарячою водою.

Другий лайфхак - комплекс вправ спеціально для рук і ніг, які допомогають розігрівати кінцівки. Дуже добре допомагають класичні вправи типу "млин" або "велосипед".

Третій лайфхак - чорний шоколад. Як тільки починаєте мерзнути - з'їжте кілька шматочків. Чорний шоколад допомагає підтримати температуру тіла на належному рівні.

Четвертий лайфхак - правильно підібрані одяг та взуття. Щоб руки залишалися в теплі - треба користуватися рукавицям. Українцям також рекомендують забути про стягуючі колготки, тугі ремені, тісні джинси, які лише порушують кровообіг.

П’ятий лайфхак - обмеження в їжі до весни. Основним джерелом енергії є прості вуглеводи, які швидко засвоюються, але і додають зайві кілограми. Взимку треба перейти на крупи, макарони з борошна грубого помелу, картоплю, однако експерти також не радять повністю виводити з раціону жири.

Шостий лайфхак - підтримувати рівень заліза в організмі. Для цього в раціон необхідно ввести чорну смородину, гречку, печінку й яблука.

Сьомий лайфхак - більше корисної солі. Взимку вам не обійтися без вівсянки, квасолі, моркви, цибулі та горіхів. В щоденний раціон для підвищенню тонусу судин можна додати молоко та чай.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні